مرگ ۲ جوان گنابادی به علت غرق شدگی در استخر کشاورزی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته و ده‌ها زخمی در حمله‌ای مرگبار به مدرسه‌ای در اتریش + فیلم بارش باران در انجام پرواز‌های فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد خللی ایجاد نکرد چگونه نسخه الکترونیکی داروی خود را مشاهده کنیم؟ آیا افسردگی بدون مصرف دارو درمان می‌شود؟ سازمان نظام پزشکی اسامی افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی را اعلام کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) صفحه‌نمایش چگونه بحران‌های عاطفی کودکان را عمیق‌تر می‌کند؟ فرزندآوری در ازدواج دوم | ضرورت ها، نکات کلیدی و ملاحظات مهم آغاز رقابت‌‌های ورزشی دانش‌آموزان خراسان رضوی برای حضور در مسابقات کشوری مدل مدیریتی به سبک توله خرسی ایران خواستار همکاری جهانی برای نجات جنگل‌های زاگرس است ایران، رتبه ۲۷ جهان در پسماند پلاستیک سبک زندگی سالم را چگونه تقویت کنیم؟ کاهش موارد ابتلا به سرخک در مشهد نسبت‌به سال گذشته مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی اعلام شد ثبت تصاویر دو قلاده خرس قهوه‌ای در جنگل‌های لنگرود + فیلم بازداشت عامل آتش‌سوزی بیمارستان قلب شهید رجایی تهران راهنمای تصحیح اوراق امتحانی یک ساعت بعد از آزمون‌ها منتشر می‌شود آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجومعلمان، امروز (سه‌شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴) لایحه نحوه استفاده از سلاح برای محیط‌بانان منتظر تصویب نهایی در صحن مجلس است سخنگوی قوه قضائیه: فرزند و عروس کاظم صدیقی ۱۰ روز پیش بازداشت شدند | اعلام رسمی نظر پزشکی قانونی در پرونده قتل الهه حسین نژاد راه‌اندازی هزار و ۲۰۰ مدرسه رسمی حفظ قرآن در کشور | همه مدارس باید شرایط اقامه نماز در مدرسه را مهیا کنند آموزش و پرورش و تابستانِ راهبردیِ پیش‌رو آموزش ضمن خدمت معلمان و مدیران در تابستان تکمیل می‌شود مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی تا هفته دیگر واریز می‌شود دستگیری سارقان سریالی دوچرخه و  لوازم خودرو در  عملیات‌های پلیس مشهد مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: ۷۰ مدرسه جدید تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد آیا می‌خواهید عمر طولانی‌تری داشته باشید؟ ویتامین D پیری بیولوژیکی را کُند می‌کند
سرخط خبرها

شهید سردار شوشتری، پایه‌گذار وحدت

  • کد خبر: ۹۰۷۷
  • ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳
شهید سردار شوشتری، پایه‌گذار وحدت
فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: شهید سردار شوشتری، وحدت را پایه نهاد و از نخستین روزی که فرماندهی قرارگاه قدس را در منطقه سیستان و بلوچستان برعهده گرفت برای تعمیق هرچه بیشتر وحدت شیعه و سنی تلاش بسیاری کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ محمد پاکپور روز پنجشنبه در حاشیه "دهمین یادواره شهدای وحدت" در مشهد طی گفت‌وگو با خبرنگاران به تداوم تلاشها و اقدامات برای آزادی دو مرزبان ایرانی از چنگ تروریستها اشاره و بیان کرد: مرتب در حال پیگیری این موضوع هستیم.

وی ادامه داد: دیروز هم از مسئولان ارتش پاکستان که با فرمانده قرارگاه قدس ملاقات داشتند درخواست همکاری کردیم تا هرچه زودتر دو مرزبان جمهوری اسلامی ایران از دست عناصر تروریست رها شوند. 
سردار پاکپور گفت: آزادی مرزبانان ربوده شده به تلاش بیشتر برادران در پاکستان بازمی‌گردد.

مهر ماه پارسال ۱۴ نفر از مرزبانان هنگ مرزی میرجاوه و نیروهای بسیجی در اقدام تروریستی مزدوران استکبار ربوده شدند. تاکنون ۱۲ نفر از آنها آزاد شده اما هنوز دو نفر دیگر در اسارت تروریستها قرار دارند.

 

خون شهدای وحدت موجب انسجام مردم در سیستان و بلوچستان و جنوب شرق کشور شده است

وی در ادامه به یادواره شهدای وحدت اشاره و بیان کرد: خون شهدای وحدت موجب انسجام و وحدت بیشتر مردم در سیستان و بلوچستان و جنوب شرق کشور شده است.

فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: شهید سردار شوشتری، وحدت را پایه نهاد و از نخستین روزی که فرماندهی قرارگاه قدس را در منطقه سیستان و بلوچستان برعهده گرفت برای تعمیق هرچه بیشتر وحدت شیعه و سنی تلاش بسیاری کرد.
وی ادامه داد: در کنار اقدامات عملیاتی شهید شوشتری، خدمات آن شهید والامقام در مدت کوتاه حضورش در بخش جنوبی سیستان و بلوچستان که هموطنان اهل‌سنت در آنجا سکونت دارند به اندازه چندین سال خدمت بوده است.

سردار پاکپور گفت: اگر دشمنان می‌توانستند وحدت را بر هم زنند، در همان روزی که سردار شوشتری به شهادت رسید به هدف شومشان می‌رسیدند اما دیدیم که وحدت هوطنان شیعه و سنی بیش از پیش و منسجم‌تراز گذشته شده است.

سرتیب رجبعلی محمدزاده و سرلشگر نورعلی شوشتری ۲۶ مهر ماه ۱۳۸۸ هنگام حضور در همایش وحدت که در شهر سرباز استان سیستان و بلوچستان برگزار شده بود با اقدام تروریستی عوامل مزدور استکبار و دشمنان اسلام و وحدت مسلمانان، به فیض عظمای شهادت نائل آمدند.

همچنین در همایش یادواره شهدای وحدت در محل مجتمع آیه‌های مشهد با حضور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از خانواده سرداران شهید شوشتری و محمدزاده تجلیل به عمل آمد.


منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->